O Noua Dimensiune a Cosmeticii

Salonul Angel Beauty este creat special pentru a te schimba. Aici, vei ramane placut surprins de serviciile oferite, seriozitatea si promptitudinea personalului, dornic sa-si foloseasca experienta in folosul frumusetii tale.

Angel Beauty este un centru de infrumusetare fondat in anul 2003. De atunci, Angel a acoperit si desfasurat servicii de infrumusetare dintre cele mai diverse, de la cosmetica faciala si corporala, hair styling, manichiura, pedichiura, masaj de relaxare, reflexoterapie, make-up si chiar servicii de tatuare. Imaginea salonului Angel Beauty este cantareata Simona Dichiseanu.

 

Distribuitor Oficial al Gamei SELVERT

Din anul 1996, SELVERT a inceput colaborarea cu grupul de firme elvetian LDD pentru a dezvolta produsele dermocosmetice si pentru a aplica procesului de fabricare criteriile de calitate elvetiene. Ca rezultat al acestei colaborari, intreaga gama de produse cosmetice SELVERT realizate in fabrica din Barcelona a fost adaptata celor mai inalte exigente de manufacturare si calitate utilizand GMP (Good Manufacturing Products), indicator folosit pana la acel moment doar pentru obtinerea preparatelor farmaceutice. Datorita calitatii excelente, SELVERT a ajuns sa distribuie produsele sale in aproape toate tarile din Europa, America, Africa si Asia. SELVERT detine linii de tratament cosmetic extrem de elaborate, atat in ceea ce priveste modul traditional, cat si noile directii de avangarda in cosmetica, avand o experienta de peste 30 de ani in domeniul produselor si tratamentelor cosmetice.

SELVERT propune o noua prezentare ca rezultat al studiilor periodice efectuate de analisti asupra pietei si formularii produselor, constituind un exemplu clar, in ceea ce priveste aportul tehnologiei cosmetice active si eficace in domeniul profesional al esteticii moderne.
Filosofia frumusetii create de SELVERT propune tratamente adaptate ncesitatilor, dorintelor si stilului de viata atat al femeii moderne cat si al barbatului modern.

SELVERT este o gama de produse cosmetice complexa, unica in Romania, care permite efectuarea tratamentelor personalizate in concordanta cu particularitatile fiecarui tip de ten.
Ingredientele sunt obtinute prin tehnologie avansata, majoritatea din surse naturale, stabilizate.

SELVERT introduce prin produsele sale un alt concept modern legat de impletirea celor mai recente descoperiri din domeniul cosmeticii si al dermatologiei pentru tratarea tenului.

Produsele sunt structurate pe doua categorii: liniile profesionale de tratament si produsele destinate continuarii acasa a tratamentului (retail). Cosmetica moderna este din ce in ce mai mult o arta care necesita imbinarea cunostintelor teoretice si practice. Prin complexitatea problemelor de tratat devine o munca in echipa. Echipa Selvert asigura profesionistilor cea mai avansata tehnologie cosmetica si tot ceea ce este necesar pentru a face munca mai usoara. Aceasta reprezinta promisiunea SELVERT.

In cadrul colaborarii cu SELVERT sunt asigurate urmatoarele conditii:

-consultanta comerciala personalizata.
-instruire in tehnicile de lucru cu produse Selvert. mostre.
-halate, prosoape si instrumente de lucru personalizate.
-postere, dispay-uri, cataloage, publicitate.
-cursuri de formare, asistenta tehnica, demonstratii.

Produsele SELVERT sunt prezente prin Angel Beauty Center, unic distribuitor al Capitalei, al judetului Ilfov si vecinatati.

 

Prezentari si Seminarii

Primul seminar demostrativ, in parteneriatul Angel Beauty si Acaderm, al produselor Selvert a avut loc luni, 18 octombrie, in orasul Buftea. Este doar inceputul seminariilor ce vor avea loc in Capitala in urmatoarea perioada. Unic distribuitor al produselor Selvert pe Bucuresti este din aceasta luna Angel Beauty Center, care va sustine si seminariile demonstrative.

Noutatea seminarului a fost reprezentata de primul tratament anti-aging pe baza de celule stem vegetale de mar din Romania. Noua linie CELL VITALE este o creatie a brandului SELVERT.